SMSlån utan ränta - Hitta banken som passar dig!

Snabba sms-lån har rykte om sig att ha en fruktansvärd ränta. Ja, till och med en ränta så hög att den aldrig någonsin kommer att kunna betalas tillbaka. Naturligtvis stämmer inte detta eftersom tusentals människor betalar tillbaka sina smålån varje dag året runt utan problem. Dock bör man vara noggrann när man väljer vilken bank man vill ta sitt smålån hos och man bör undvika att ta ett lån för att betala tillbaka ett tidigare bevlijat lån för att undvika en alltför hög ränta.

Om du är strategisk kan du till viss del välja din egen ränta

Räntan på smålån kan man till viss dess justera själv genom att strategiskt välja en längre eller kortare återbetalningsperiod (den med lägst möjliga ränta) samt ett högre eller lägre månadsbelopp.

För att du enkelt ska kunna räkna ut räntan för just det lånet du är ute efter, har några av bankerna skapat så kallade “snurror”. Dessa räknesnurror agerar som en typ av räknedosa där du enkelt fyller i den summa du vill låna samt den ränta du tycker är acceptabel och du får på så viss fram den tidsperiod du behöver välja för att få lägsta möjliga ränta på ditt mikrolån.

Vad ligger egentligen räntan på när det kommer till mindre snabblån?

Få lägsta möjliga ränta genom att räkna ut din tidsperiod. Ta hjälp av bankernas räknesnurror och ansök på en gång.