Man kan låna pengar räntefritt – Läs mer hos oss

Privatfinansierade, ofta kallade “kontanta pengar” kommersiella hypotekslån har vanligtvis årliga räntor på mer än 10% och har ursprungspunkt på 2% – 4%. Sådana satser och villkor kan verka restriktiva, men när situationen kräver det utnyttjar privat utlåning en smart affärsuppgörelse.

När tiden är av vikt

I den kommersiella fastighetsspelet finns det verkligen pengar. Erfarna fastighetsägare, investerare och utvecklare kommer att berätta för dig att ofta kan räntor och poäng vara lönsamma. Tyvärr finns det tillfällen då din egendom eller ditt projekt är på kanten och inget annat än snabba pengar kan lösa ditt problem. Långivare utav kontanta pengar kan ta beslut på plats och kan stängas snabbt. En veckans finansiering är mycket möjlig och alla legitima privata långivare kan stänga nästan alla avtal på mindre än tre veckor. Kontanta pengar är relativt dyra men det är mycket billigare än att förlora din affär.

När du har kredit- eller dokumentationsproblem

Konventionella långivare insisterar på stora mängder dokumentation och att låntagaren har anständigt kredit. Till att börja med måste fastighetsinvesterare producera 3 års skatteposter, resultaträkningar, kopior av hyresavtal, kontoutdrag, byggnadsunderhållsrekord och mycket mer. Detaljer kommer att verifieras och en affär kan dödas på grund av en “I” som inte var prickat eller en “T” som inte korsades. Privata lån, å andra sidan, är vanligtvis aktiebaserade och inte drivna av låntagarens styrka. Din kredit kanske inte spelar någon roll alls. Konanta pengalångivare har inte byråkratin och de regler som banker, Wall Street och försäkringsbolagen har. De handlar rutinmässigt om minimal dokumentation, ibland utan att ens göra en fastighetsbedömning. Om din historik är oskadad, om du saknar erforderliga dokument, om du har dålig kredit eller om du helt enkelt inte vill dela så mycket personlig ekonomisk information, kan kontanta pengar vara ditt bästa (och enda) alternativ.

När du behöver en bro

Privat långivare är bland de mest effektiva och professionella brogivarna inom finansbranschen. När en kommersiell fastighetsägare eller utvecklare finner sig i behov av ett brolån (kortfristig delfinansiering) är de välbetjänade till privat finansieringskällor. Mycket ofta brukar lån användas för att “överbrygga” den tidsklyftan som kan existera mellan deras permanenta finansiering på nätet och deras omedelbara behov av pengar, till exempel när de har stängning på dagar men deras bank kan inte stänga lånet på veckor. Brolån är också en viktig metod för att hantera överskridanden av byggkostnader, när några miljoner dollar kan få projektet färdigt och redo för utförsäljning snabbt. Det finns många situationer som kräver brofinansiering och många privata långivare existerar endast för att tillhandahålla det snabbt, exempelvis smslån räntefritt i 24 månader.

När du behöver göra ett attraktivt erbjudande

Kontanter är fortfarande kung och att ha en pålitlig hårdpengare i ditt lag är som pengar på banken. Om du berättar för en säljare kan du stänga på en prismodell om 10 dagar med alla pengar, så får du säljaren uppmärksamhet. Din motpart kommer sannolikt att be om en 30 dagars leveranstid och så mycket som 60 dagar att stänga. Om du kan skapa trovärdighet hos en pålitlig privat långivare och du vet vad deras lånskriterium är, kan du bjuda med förtroende och pengar för att säkerhetskopiera det.

************************************************************************************************

Smslåntips är en sajt där du kan jämföra lån hos olika banker. Vi strävar alltid efter att guida dig fram till det lånet som passar dig. Besök vår hemsida https://smslåntips.com/ för mer information.

Du kan även besöka vår G+ konto -> SMS lån tips Google Plus
Eller vår Facebook sida -> Facebook – sms lån tips

Leave a Reply