Sms lån pengar direkt - Hitta din bank med direkt utbetalning idag!

Enkelt smslån & pengar direkt på kontot!

En fördel med att ta ett smslån direkt är att det ska gå snabbt och enkelt. Du kan enkelt ansöka om ditt lån via nätet och ibland även direkt via sms. Smsansökningen kräver dock i majoriteten av fallen att du även går in på långivarens hemsida.

Om du snabbast möjligt vill få ett sms lån ska du vända dig till den smslångivare som har samma bank som du.  I de flesta fall använder smslångivarna sig av storbanker såsom Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Om du redan idag är befintlig kund hos någon av dem och väljer en smslångivare som använder sig av samma bank kan pengarna i många fall betalas ut under kvarten. En del av smslångivarna använder sig dessutom av ett flertal banker vilket ökar chansen att någon av dessa redan är din befintliga.

Låna pengar snabbt med direktutbetalning och få pengarna direkt – även helger

Innan du gör din ansökan rekommenderar vi att du kollar upp att även smslångivarens kontor är öppet. De flesta smslångivare har öppet från morgon till sen kväll under vardagar och har ofta generösa öppettider på helgerna. All tid utom nattetid är helt enkelt gångbar om du, så snabbt som möjligt, vill få tillgång till pengarna. Hos vissa långivare kan helger vara svårare men det finns långivare som erbjuder direktutbetalning av smslån även på helgen.

bild direkt utbetalning

När smslånet som ger dig pengarna direkt på kontot har beviljats behöver du bekräfta lånevillkoren och låneavtalet. I regel räcker det med att du skickar ett mail eller sms som bekräftar att du accepterat villkoren och väljer att gå vidare. Efter att du läst igenom låneavtalet och godkänt det kan du få dina pengar.

Tre tips innan du lånar via sms och får pengar direkt på kontot:

1) Fundera på vilka befintliga utgifter kan du skära ner på. Helt enkelt, vad kan du sluta spendera pengar på för att skapa en mer hållbar ekonomi? Kanske en take away-kaffe mindre per dag eller dra ner på lösgodiset. Säga upp prenumerationer och byta till ett billigare telefonabonnemang är också enkla sätt att spara in de där extra kronorna.

2) Se över återbetalningstiden. En längre återbetalningstid gör att dina månadsutgifter för lånet blir lägre. Om du inte har så stora marginaler kanske det vara ett relevant återbetalningsalternativ.

3) Ta ett räntefritt lån. Om du inte behöver låna mer än 6000 kr och kan betala tillbaka lånet inom en månad kan du ta ett gratis smslån utan ränta och avgifter.